Opis

Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25 °C.

Najbolje upotrijebiti do kraja; Otisnuto na proizvodu

Quality service ISO 9001, HACCP

Tvrtka s certificiranim sustavom upravljanja

Upozorenje:

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Napomene:

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina

Mrtva kopriva se ubraja u biljke koje imaju ljekovita svojstva. Od nje se ubire cvijet i vrhovi biljke s cvjetovima. Priprema se kao čaj, a bere se u svibnju-lipnju, tj. neposredno prije potpunog otvaranja cvjetova. Valja ih osušiti u hladu, a mrtva se kopriva možem i kultivirati i kao ukras, ali i za lijek. Nemojte ju čupati kao najobičnijeg korova.

Mrtva kopriva čisti krv, pomaže kod urinarnih problema, pomažu kod slabokrvnosti, lijeće proljev, kao oblog (list i cvijet) pomaže kod zacijeljenja rana, kod zacijeljenja opeklina itd.